Politika

Nešić u Derventi “Podjele nisu promjene”

Podjele nisu promjene. Podjele se ne sipaju ni u tanjir ni u rezervoar, poručio je predsjednik DNS, Nenad Nešić iz Dervente.

Nešić u Derventi “Podjele nisu promjene”
FOTO: DNS

On je ovom posjetom i razgovorom sa građanima nastavio obilazak Republike Srpske, ističući da nemamo rezervni narod i da svako ko Srpskoj želi dobro neće ljude etiketirati i djeliti na “ove” i “one” u odnosu na to za koga su glasali.

– Dok se političari godinama svađaju, pljuju jedni druge i etiketiraju narod na to ko je za koga, narod je sve siromašniji. Dosta je bilo toga. Vrijeme je za Treći put, put koji sabira narod, koji umjesto svađe nudi razgovor, umjesto priče o propadanju nudi mjere za napredovanje, umjesto punih usta ružnih riječi nudi mjere za pun rezervoar – rekao je predsjednik DNS.

Nešić je poručio da svako ko želi dobro Srpskoj treba da se bavi pitanjem kako da narodu bude bolje, a ne prebrojavanjem ko je za a ko protiv njih.

– Mi smo za, ali za to da politika bude polje dijaloga i sučeljavanja mjera za dobrobit naroda, a ne prebrojavanja ko je za a ko protiv nas. Mi smo za Srpsku u bojama naše trobojke, za narod koji živi normalno od svog rada. To je Treći put, koji postoji i jača htio to neko da prizna ili ne – istakao je Nešić.

Pročitajte još

– Sve o čemu moji politički suparnici govore ja sam već radio. Jedan govori da brani Republiku Srpsku, a ja sam držao pušku prije nego što sam naučio da se brijem – rekao je potpredsjednik DNS Radislav Jovičić i dodaje da drugi govore da je borac protiv korupcije.

– Uz dužno poštovanje, ja sam još 2013. godine dobio priznanje za najboljeg ministra, zajedno sa predsjednikom Srbije gospodinom Vučićem, upravo zbog borbe protiv korupcije – ističe Jovičić.

On je rekao Treći put koji DNS zagovara nije put u kojem međusobno optuživanja i prozivanja.

– Treći put DNS je put na kojem ćemo uključiti sve iskrene patriote, stručne i obrazovane ljude koji mogu dati doprinos napretku Republike Srpske, koja je u miru sama sa sobom da bi mogla biti u miru sa drugima – zaključio je Jovičić.

FOTO: DNS
FOTO: DNS

Dejan Pjeranović, nosilac liste DNS za NSRS u izbornoj jedinici 4 rekao je da je čast i odgovornost biti prvi na listi koja nudi nešto drugačije na političkoj sceni i koja brine jednako za svaki kraj Srpske.

– Derventa i cijela Srpska zaslužuju bolje od stalnih podjela. Ovaj kraj zaslužuje razvoj i ulaganje, i to je ono što nudi Treći put – poručio je on.

Prihvati notifikacije