Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NESREĆE NA PUTU U TOMISLAVGRADU U tri udesa povrijeđene dvije osobe

Hronika
Autor:

Foto: A.Kamber/Avaz/RAS Srbija

Na području opštine Tomislavgrad u posljednja 24 sata dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima je bilo povrijeđenih osoba i materijalne štete.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17 sati u Stipanjićima prilikom slijetanja vozila s ceste povrijeđene su dvije osobe rođene 2000. i 2003. godine koje su nakon ukazane ljekarske pomoći u DZ Tomislavgrad puštene kući.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se jutros (nedjelja) oko 5 sati u mjestu Kolo, takođe pri slijetanju vozila s ceste i udaranjem u terasu ugostiteljskog objekta, pri čemu je pričinjena materijalna šteta, ali je vozač Škode Oktavije, rođen 1993. godine, ostao nepovrijeđen.

Treća nesreća dogodila se na Blažuju jutros oko 8 sati, a u njoj je sudjelovalo vozilo marke Golf bh. oznaka. Nije bilo povrijeđenih osoba, a pričinjena je manja materijalna šteta na vozilu i na dva saobraćajna znaka. Vozilo je pronađeno uz cestu i za sada učesnik te saobraćajne nesreće je nepoznat.

Kiša koja pada nekoliko dana na području LK i voda na cesti te neprilagođena brzina vjerovatno su bili glavni uzroci ovih nesreća.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO