Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NESVAKIDAŠNJE ORGIJE NA OTVORENOM Golišavi muškarci uhvaćeni na GOMILI, prolaznici šokirani

Hronika
Autor:

Foto: Mladen Šurjanac/RAS Srbija

Trojica muškaraca dobili su prekršajnu prijavu zbog narušavanja reda i mira na beogradskom festivalu Bir fest, jer su na obližnoj stazi, na očigled frapiranih posjetilaca, upražnjavali grupni oralni seks!

Prema nezvaničnim informacijama, trojica muškaraca sa inicijalima S. P, I. M. i T. N. su 18. avgusta, oko 4 sata ujutru, zatečeni golišavi “na gomili” na stazi kojom su se kretali posjetioci festivala. Za cijeli slučaj saznalo se kada je nepoznata osoba na Fejsbuku objavila fotografiju krivične prijave.

– Dana 18. avgusta, u 4 časa, u parku, u neposrednoj blizini Bulevara Nikole Tesle na Beogradskom festivalu piva, pored staze u parku kroz koju prolaze posjetioci festivala, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice muškaraca koji su upražnjavali oralni seks – piše u prekršajnoj prijavi koju je protiv razuzdane trojke podnijela policija.

U veoma pedantno napisanoj prijavi se dalje do u tančine navodi ko je od pomenute trojice klečao, a ko stajao; ko je držao čiji polni organ, a ko pružao oralni seks; kome su pantalone bile spuštene do koljena i svi ostali detalji ove nesvakidašnje orgije na otvorenom.

Inače, za remećenje javnog reda i mira u prekršajnom postupku zaprijećene su kazne rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, ili zatvor od 30 do 60 dana.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO