Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NEZADOVOLJAN U DEMOSU Stanarević pregovara o povratku u DNS

Politika
Autor:

Foto: Gradska uprava Banjaluka

Slobodan Stanarević

Predsjednik banjalučkog odbora Demosa Slobodan Stanarević, inače načelnik urbanizma u Gradksoj upravi Banjaluka, tokom prethodne sedmice imao je više kontakata s predstavnicima DNS, u vezi s njegovim eventualnim povratkom u tu partiju.

Kako BN saznaje, prvi kontakt je imao s potpredsjednikom DNS Ognjenom Tadićem u kome mu je jasno predloženo da se sa svim svojim saradnicima izdvoji iz Demosa i vrati u DNS kako bi zajedno povratili dio moći te stranke, koja je izgubljena zbog unutrašnjih podjela nastalih stvaranjem Demosa.

Stanarević je navodno prihvatio takve razgovore i sastao se s predstavnicima DNS, ali do konačnog dogovora još nije došlo.

Već neko vrijeme kruže nezvanične tvrdnje da su odnosi u Demosu pred pucanjem i to upravo zbog nezadovoljstva samog Stanarevića, koji je u Demos unio značajne resurse, ali su drugi zbog bliskosti s predsjednikom Demosa Nedeljkom Čubrilovićem dobili prednost u raspodjeli funkcija.

Stanareviću je, kako tvrde izvori BN, jasno stavljeno do znanja da su njemu i niegovom krugu ljudi otvorena vrata da se vrate u DNS.

Podsjećamo da je nedavno DNS napustio Milan Radović, koji je bio drugi čovjek u stranci i predsjednik Gradskog odobra DNS u Banjaluci.

Demos je stranka koja je nastala nakon opštih izbora, kada je došlo da razlaza između tadašeg predsjednika Marka Pavića i njegovog zamjenika Nedeljka Čubrilovića.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO