Zabava

"NIJE MI DOBRO, U DEPRESIJI SAM" Pjevačica nakon borbe sa opijatima i bankrota PONOVO PROŽIVLJAVA DRAMU

Pjevačica Dunja Ilić, koja je iznenadila javnost kad je postala tarot tumač, podijelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kroz šta sad prolazi, nakon što se naširoko pričalo o njenoj borbi sa opijatima, ali i bankrotu koji je doživjela i preseljenju iz Srbije.

"NIJE MI DOBRO, U DEPRESIJI SAM" Pjevačica nakon borbe sa opijatima i bankrota PONOVO PROŽIVLJAVA DRAMU
FOTO: CREATING_SASHA/INSTAGRAM

Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbjegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji – započela je Ilićeva na svom Instagram profilu.

A, onda je imala molbu za poznanike, piše Blic.

– Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju. Eto, molim sve poznanike itd da me razumiju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osjećam se dobro – dodala je Dunja, u želji da objasni šta joj se dešava.

Ona je napisala i da se već neko vrijeme nalazi u srpskoj prestonici.

– Nisam godinama bila ovoliko dugo u Beogradu, i još par stvari tu je dovelo do ovoga. Biću bolje, ali mi trenutno treba ova izolacija. Dok mi ne bude malko bolje neću biti na ovom profilu. Divan ostatak večeri svima i ne zamjerite – zaključila je Dunja, koja na društvenim mrežama koristi ime Saša Ivanovna.