Zabava

"NIJE NI PRVA, A NI POSLJEDNJA" Darko Lazić o bivšoj vjerenici Marini Gagić nakon raskida

Nakon što su javno potvrdili da više nisu zajedno, Darko Lazić progovorio je o bivšoj vjerenici Manini Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

"NIJE NI PRVA, A NI POSLJEDNJA" Darko Lazić o bivšoj vjerenici Marini Gagić nakon raskida
FOTO: INSTAGRAM

Pjevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dijete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni posljednja – rekao je, pa se osvrnuo na spekulacije posljednjih mjeseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Svi mi maštamo o svadbi i lijepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja.

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pjevač nije želio previše da otkriva

– Čuvao bih to za nas, ona je majka mog djeteta i biće uvijek na prvom mjestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko za Republiku.

Prihvati notifikacije