Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIJE SKUPA KAO POJEDINE Ovoliko košta vikend s Macom Diskrecijom koja ispunjava sve fantazije

Zabava
Autor:

Foto: Printstscreen/Facebook/Maca Diskrecija

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhapšena je u jednom beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom. navodno, riječ je o jednom biznismenu, a njena cijena se kreće oko 400 evra za cijeli vikend.

– Ranije je bila oko 600 evra za vikend, ali nije ni blizu cijena elitnih prostitutki koje su poznate voditeljke i rijaliti učesnice. Za 400 evra ispunjava sve fantazije klijenta. Njene mušterije su uglavnom iz srednje klase pa se obično nalaze petkom poslije posla i odlaze u unajmljeni stan na dan. U nedjelju se njene obaveze prema klijentima završavaju i tada se rastaju – otkriva dobro obaviješten izvor Kurira.

Starletu su inače više puta hapsili zbog bavljenja prostitucijom, a tokom jednog učešća u rijalitiju 2017. godine iz produkcije su platili kaznu umjesto nje da ne bi otišla u zatvor. Maca Diskrecija je još u januaru 2017. godine priznala da se bavi najstarijim zanatom.

– Kad sam shvatila da se i u pjevačkom poslu sve vrti oko seksa, riješila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge seksa. Moja cijena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1.000. Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate – pohvalila se starleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kad je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

Macina majka Enesa Hodžić dva puta je pokušala da se ubije zbog nedoličnog ponašanja kćerke, koje se javno odrekla. Ranije za rekla da više ne želi da čuje za nju.

– Maca je jedna budaletina, izbrukala me za cijeli život. Neću više da pričam o njoj, kao da ne postoji. Molim vas, nemojte me više zvati zbog te lude – rekla je tada Hodžić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO