Zabava

NIKOLA RAĐEN OPET LJUBI PJEVAČICU Prvi put nakon razvoda od Ane Kokić, ponovo je srećan u ljubavi

Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije već tri mjeseca je u emotivnoj vezi s djevojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”, saznaje Blic.

NIKOLA RAĐEN OPET LJUBI PJEVAČICU Prvi put nakon razvoda od Ane Kokić, ponovo je srećan u ljubavi
FOTO: O. BUNIĆ, INSTAGRAM / RAS KOMBO

Prvi put nakon razvoda od pjevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen ponovo je zaljubljen, i to opet u pjevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista ovih dana uživa u vezi.

– Već nekoliko mjeseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu vidjeti u beogradskim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vrijeme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu vidjeti i kako pred svima razmjenjuju nježnosti – ističe izvor koji se našao u jednom lokalu gdje je novopečeni par razmjenjivao poljupce.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspjeh, nastavila je da se bavi pjevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

– Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se mnogo više bavi pjevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im zasad ljubav cvjeta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole – ističe izvor koji je blizak s pjevačicom, i dodaje da Nikola i ona ne kriju da su u vezi, ali od toga ne žele da prave preveliku pompu:

– Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavno nisu željeli od toga da prave neku pompu, s obzirom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lijepo zajedno, zato se ne skrivaju u javnosti, već ukoliko su u restoranu ili na nekom drugom javnom mjestu, slobodno razmjenjuju nježnosti. Ne mare za radoznale poglede, već se ponašaju opušteno.

Blic je pokušao da stupi u kontakt s srspkim proslavljenim vaterpolistom, kako bi potvrdio lijepe vijesti, ali on na pozive nije odgovarao. Nakon što su mu poslali poruku s direktnim pitanjem, iako ju je vidio, nije želio da odgovori.

FOTO: O.BUNIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: O.BUNIĆ/RAS SRBIJA

Podsjetimo, Nikola je s pjevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dvije kćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

– Ovim putem želimo da vas obavijestimo da smo poslije deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo donijeli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumijevanja za našu privatnost i privatnost naše djece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše kćerke – pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

Starateljstvo nad kćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog nasljednica.

Početkom februara prošle godine Nikola je učestvovao u projektu „Blic poligraf”, gdje je priznao da će njegova bivša supruga uvijek imati posebno mjesto u njegovom životu.

– Jeste, istina je da sam još zaljubljen u Anu. Pa, u smislu da će ona uvijek imati posebno mjesto u mom srcu, jer je majka moje djece. Tako da, mislim da tu nema dileme – priznao je tada Nikola.

Prihvati notifikacije