Zabava

"NISAM DOBILA NIJEDNU ALIMENTACIJU" Kaja ostala sa trudna sa 18 godina, pa otkrila detalje o prvom suprugu

Pjevačica Katarina Kaja Ostojić se udavala tri puta. Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima kćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svjetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom, a sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

"NISAM DOBILA NIJEDNU ALIMENTACIJU" Kaja ostala sa trudna sa 18 godina, pa otkrila detalje o prvom suprugu
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Kaja je sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem započela vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, zbog čega je školu vanredno završila, prenosi Blic.

– Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dijete i vjenčaćemo se jer nam je lijepo.

– Ali nije bilo lijepo. Tada su počeli veliki problemi u Kajinom životu. Njeni roditelji Smiljana i Živko nisu voljeli Nikolu, a bili su ljuti i što je njihova mezimica tako mlada ostala u drugom stanju i nije završila školu:

– Moji su imali velika očekivanja, pa im je vijest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povrijedila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumijem. I ja bih sada bila ljuta na svoju kćerku da mi tako nešto priredi.

Bez obzira na neslaganje majke i oca, Kaja je 2002. rekla sudbonosno “da” Nikoli u crkvi na Voždovcu. Potom je obavila građansko vjenčanje u hotelu “Jugoslavija”.

– Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu… Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mjesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lijepom sjećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak – kaže za Hit Informer.

Nevolje u raju krenule su još dok je Kaja bila trudna, a najveći pakao čekao ju je kada je na svijet donela kćerku Nikolinu.

– U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: “Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda.” Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i kćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Poslije jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnijela papire za razvod braka – prisjeća se Kaja.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova kćerka imala samo šest mjeseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živjela dve godine.

– Bez obzira na to što sam mojima zadala tešku ranu time što sam otišla od kuće i udala se za dečka kog nisu odobravali, pružili su mi ruku i primili me nazad. Oni su mi mnogo pomogli u odgajanju kćerke, kao i tetka Verica, koja je bitna figura u mom životu.

Od momenta kada je ostavila prvog supruga, Kaja postaje samohrana majka.

– Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega! Nisam imala nikakvu pomoć ni bilo koje druge vrste. Prve dvije godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Sama sam je izdržavala. Tek kasnije je Nikola uspostavio kakav-takav odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osjećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti.

Pjevačica je istakla da je trenutno srećna u ljubavi sa Mateom Pavlovićem i ističe da bi voljela da ostane trudna i dobije sina.

– Voljela bih da imam sina. Ali ne bih željela da ga rodim u 45. godin. Sada imam 37, ako mi se u naredne tri godine dogodi smatraću to božijim darom.

Prihvati notifikacije