Zabava

"NISAM IMALA ZA PARČE HLJEBA” Pjevačica prije par mjeseci prošla kroz siromaštvo

Nadežda Biljić revoltirana je i bijesna zbog odnosa supruga Tome Panića i Dragane Mitrović.

"NISAM IMALA ZA PARČE HLJEBA” Pjevačica prije par mjeseci prošla kroz siromaštvo
FOTO: MIĆA JOVIĆ/RAS SRBIJA

Trudim se da ne gledam rijaliti toliko zato što ne mogu da pratim kako neko nekog pokušava da napravi budalom. Dragana pokušava da napravi priču sa Tomom, juri ga i spopada, ali on to ne vidi na taj način i uopšte ne shvata šta ona radi. Mislim da svi to kapiraju osim njega. Dragana pravi priču na našem braku, ja neću to da dozvolim. Ona bi meni uništila porodicu da bi pobijedila – kaže Nadežda i otkriva da su Toma i ona jedno drugom bili podrška i kroz teške periode kada nisu imali novca.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Malo ljudi zna da kad sam bila trudna nismo imali para za hljeb, frižider nam je bio prazan i mi smo se zajedno borili. Da nije bilo naših porodica, ko zna šta bi bilo. Nismo imali para, pa ni prijatelja nije bilo. Sad jedna fu…tina treba da mi ruši brak i taj odnos koji smo izgradili. Svi su nam zabili nož u leđa tada i svi koji mi se nisu javljali sad se javljaju da mi morališu i pričaju kako treba da ostavim Tomu.

Bivša zadrugarka dodaje i da ipak još uvijek vjeruje suprugu.

– Neću nikoga da slušam, ja sam uz svog muža! Vjerujem mu da će ispoštovati sve što smo se dogovorili. Ideja nam je da od novca koji donese snimim spot, da krenemo da radimo, imamo planove. Ako nešto bude uradio, uradiće sebi, ne meni – zaključila je, prenosi Blic.