Hronika

NISU POŠTOVALI IZOLACIJU Prijetio inspektoru jer je njegova porodica dobila prekršajne naloge

Opštinski sanitarni inspektor iz Dervente prijavio je policiji da ga je telefonom pozvao Srđan Marić iz tog grada te mu prijetio zbog toga što je njegovoj porodici izdao prekršajni nalog, jer  prilikom kontrole nisu se nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije, saznaje Srpskainfo.

NISU POŠTOVALI IZOLACIJU Prijetio inspektoru jer je njegova porodica dobila prekršajne naloge
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Prema našim saznanjima prekršajne naloge su dobili Marić, njegova supruga i kćerka.

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da je o ovom događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

-Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona  u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona  bolesti na teritoriji Republike Srpske. Svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog štaba za vanredne situacije biće procesirana u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima poručila je Kerkezova.