Zabava

"Njima je ljubav iz očiju izlazila" Pjevač otkrio kako je postao kum Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Pjevačica Alesandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u braku od 2018. godine, a njen kum na vjenčanju bio je pjevač i njen veliki prijatelj Aco Pejović.

Aleksandra Prijović i Aco Pejović
FOTO: G. SRDANOV / RINGIER

Malo ko zna kako su odlučili da on bude baš njen na vjenčanju, a o tome su u više navrata govorili javno.

Naime, sve je počelo šalama na jednom rođendanu gdje su Filip i Aleksandra sjedili prekoputa Ace.

– Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu “Gotovo, vodi”. Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je vidio, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum – rekao je Aco.

Pročitajte još

Pjevač je dodao.

– Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati… Aleksandra i moj kum Mrva su mi svjetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negdje daleko, a oni su mi tu – rekao je on tada.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Aleksandra nikada nije krila koliko je ponosna što je baš njega odabrala za tu bitnu ulogu u njenom životu.

– Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sjednemo da pjevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu – rekla je ona tada.

Aleksandra Prijović
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

Na ovu temu je i Filip Živojinović govorio jednom prilikom

– Gledao nas je sve vrijeme i rekao mi “Svadba, ti si gotov” – ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

– Ponavljao je to sve vrijeme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek 10 dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli “Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum” – rekao je Filip kome je na vjenčanju kum bio Miloš Teodosić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije