Zabava

Nju sigurno niste zaboravili: Svojom ljepotom oduševila je u filmu "Lajanje na zvijezde", a sada je progovorila o trenutnoj karijeri

Otkako se pojavila u filmu "Lajanje na zvijezde", davne 1998. godine, mnogo toga se promijenilo u životu glumice Nataše Tapušković.

Nataša Tapušković glumica
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Iako je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Odlučila je da napusti Srbiju za vrijeme bombardovanja i ode u Italiju.

Ona je nedavno bila na premijeri jedne predstave u kojoj igra čuvenu starogrčku pjesnikinju Sapfo i tom prilikom je za progovorila o svom životu i karijeri.

Pročitajte još

– Moj osjećaj je da je bila najbolja do sada. Sa jedne strane to je veliko zadovoljstvo kad za taj premijerni put budete najbolji – kaže ona.

Rekla je i kako je bilo sarađivati sa kolegama iz Barselone.

– Bilo je neobično. Prvo, imali smo jezik. Pričali smo na engleskom, ali ima stvari koje u ovakvoj tematici ne možete ni jezikom da objasnite. Računam da smo i mi dio Mediterana onda se u toj strasti i intuiciji krećemo da se razumijemo. To je stvarno jedan neobičan proces. Vrlo su otvoreni i srdačni u namjeri da nađu najbolje u nama. Vrlo smo uživali – priznala je.

Priznala je i da li ima tremu pred nova gostovanja.

– Trebalo bi da bude. Mi ćemo tamo ići, a niko nas ne razumije. Nisam tako igrala nikad. Ima tamo neki titl, to je zanimljivo iskustvo. Nadam se da ćemo ostaviti isti utisak kao ovdje gdje nas razumiju. Lijepo je upoznati šta je to razlika u našem i njihovom pojmanju ljubavi – priznaje.

U publici su bile i kolege, a Nataša je priznala da li ima tremu, prenosi Blic.

– To umije da bude frustrirajuće, još ako znate da dolaze neki koji su po vama zahtjevni, imate neku vrstu treme i odgovotnosti. Naravno, kolege su uvijek podrška, ali znaju da budu i opterećenje – zaključuje glumica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije