Zabava

"Novu godinu proslavljam poslije Božića" Aleksandra Radović progovorila o kćerki, pa IZJAVOM IZNENADILA

Pjevačica Aleksandra Radović nakon dužeg vremena otvorila je dušu o aktuelnostima iz svog života i karijere, te tom prilikom otkrila da Novu godinu slavi nakon Božića.

"Novu godinu proslavljam poslije Božića" Aleksandra Radović progovorila o kćerki, pa IZJAVOM IZNENADILA
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Lijepo je imati praznični duh u kući, ne proslavljam Novu godinu, mi proslavljamo Novu godinu poslije Božića, jer vrijeme računamo od rođenja Hristovog, nema logike da je proslavljamo ranije. Božić Batu čekamo, Djeda Mraza ne priznajem. Zadržali smo tu tradiciju od prabaka i pradjedova – priča pjevačica.

Ovom prilikom otkrila je kakva joj je bila godina za nama:

– Možemo da zanemarimo to što je bilo i da kažemo da je jedan dio našeg života propao. Već od ljeta sam krenula da radim, nismo imali prepreke u regionu, mogu da kažem da mi je zaista lijepo završena, tako da bila je lijepa i produktivna ova godina – kaže Radovićeva u “Premijeri – vikend specijal” .

Osvrnula se i na svoju kćerku, pa otkrila da li će krenuti njenim stopama:

– Uči pomalo da pjeva, sa malom djecom se mora pažljivo postupati. Što se Nine tiče, ona pjeva i voli da pjeva, ne mogu to da suzbijem, niti želim, to je dobra terapija za svakoga – kaže Aleksandra.

FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Progovorila je i o kolegama, i prokomentarisala potencijalni duet.

– Mi gostujemo jedni kod drugih na koncertima. Sticajem okolnosti smo limitirani, čak i regionalno, za duet. Trebaće vremena, možda se nešto namjesti, ali to ne planiram – kaže Aleksandra.

Za kraj je otkrila koju pjesmu najradije naručuje u kafani ili na proslavama:

– Novu godinu nisam proslavljala ne pamtim, ali da je neko drugo veče ili proslava, volim tamburaše, sigurno bi bila neka pjesma od Zvonka Bogdana. Moja mama je voljela njega da sluša, to nam je ostalo iz djetinjstva – zaključila je Aleksandra Radović, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije