Zabava

“NUDIO SAM MU 200. 000 EVRA” Otkriveno zašto Oliver Dragojević NIJE SMIO da dođe u Beograd

Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini 29. jula 2018. u KBC Split. Oliver je iza sebe ostavio veliku porodicu, milione obožavaoca, na stotine pjesama, tekstova i predivnih trenutaka koje je priređivao svim ljudima koji su ga voljeli.

“NUDIO SAM MU 200. 000 EVRA” Otkriveno zašto Oliver Dragojević NIJE SMIO da dođe u Beograd
FOTO: ŽELJKA DIMIĆ/PROMO

Ipak, Oliver duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posjetio Srbiju što je godinama intrigiralo javnost.

Pjevač Oliver Mandić gostovao je prije četiri godine u emisiji “Mojih 50” na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smio da dođe u Srbiju.

Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split poslije koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova – rekao je Mandić tom prilikom.

Podsjećanja radi, Dragojević se sreo sa Tanjom Peternek Aleksić u Splitu, a kada ga je autorka popularne emisije upitala da li će Beograd uvrstiti na listu gradova u kojima će napraviti koncert, kantautor je odgovorio: “Neće, neće.”

– To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena – rekao je Oliver u emisiji “TV lica, kao sav normalan svet” i dodao da ne postoji mogućnost da svoje mišljenje promijeni.

Takođe, Dragojević je poručio ovdašnjoj publici da je dobrodošla na svakom njegovom koncertu u okruženju.

– Gdje god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje i sreću – rekao je Oliver.

(Expresstabloid)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu