Digitalna Srpska

OBJAVA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Profesor na BIZARAN NAČIN obavijestio studente kad polažu ispit (FOTO)

Ako ste korisnik Tvitera, vrlo je vjerovatno da ste u posljednjih nekoliko dana naišli na jedan mejl koji je postao viralan zbog bizarnih razloga.

OBJAVA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Profesor na BIZARAN NAČIN obavijestio studente kad polažu ispit (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, jedan profesor je obavijestio svoje studente da će morati da im odgodi ispit zbog nekoliko razloga.

Iako je mejl potpisan prezimenom, mnogi korisnici Tvitera su skeptični kada se radi o autentičnosti, ponajviše zahvaljujući bizarnim spletom okolnosti, koji je sličan zapletu u holivudskim filmovima. Naime, profesor je navodno preživio pucanje, korona virus i razvod braka – sve u par dana.

– Nažalost, moraću da odložim ispit i otkazati predavanje u četvrtak. Protivno mojim željama, upucan sam i završio sam u hitnoj pomoći. Takođe sam dobio korona virus i usred sam haotičnog razvoda. Konsultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati u ponedjeljak i srijedu. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedjeljka – navodno je naspisao u mejlu profesor koji se potpisao kao VIlson.

Nakon što je vidio da je njegov mejl postao viralan na Tviteru, profesor se ponovo obratio svojim studentima:

– Izgleda da je moj zadnji mejl postao viralan. Hvala vam na obavještenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog korone. Ispit se i dalje održava u ponedjeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima – poručio je navodno svojim studentima, prenosi Blic.

Kako se navodi, mejlove je na Tviteru podijelio jedan od njegovih studenata, a objave su skupile preko milion lajkova i više od 5.000 komentara, te i ako je možda plod mašte nekog kreativnog tviteraša, veoma dobro je zabavio čitavu planetu.