Zabava

"Odjednom sam izgubila svijest" Bivša zadrugarka hospitalizovana noć prije vjenčanja, otkrila šta se desilo (FOTO)

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović kolabirala je u noći pred svoje vjenčanje, a sada se oglasila i otkrila šta se desilo.

"Odjednom sam izgubila svijest" Bivša zadrugarka hospitalizovana noć prije vjenčanja, otkrila šta se desilo (FOTO)
FOTO: ZADRUGA/YOU TUBE/SCREENSHOT

Ona je danas trebalo da stane na ludi kamen sa partnerom Tonijem sa kojim je započela život u Hrvatskoj, ali joj je tokom noći naglo pozlilo.

– Pripreme su bile u toku, cijeli dan i dugo u noć, ne znam šta se dogodilo, odjednom sam izgubila svest. Sljedeće čega se sjećam je da sam u bolnici – počela je Viki i dodala:

– Pred zoru mi je pozlilo, zvali su odmah Hitnu pomoć, baš sam maler, propao je cijeli dan. Već nekoliko puta mi se dešavalo da samo padnem u nesvijest, ali sada nisam mogla da potpišem da neću u bolnicu, morali su da me hospitalizuju – rekla je Viktorija koja je otkrila da li je u drugom stanju.

– Padam od lijekova, nisam trudna, pod velikim sam stresom zbog svega i gubim ravnotežu, nije trudnoća – rekla je Mitrovićka.

Poznato je da Viktorija iza sebe već ima brak i dijete, a u rijalitiju Zadruga pričalo se da je bila i u drugom stanju sa cimerom Markom Osmakčićem, sa kojim je bila u turbulentnoj vezi, pa potom riješila da trudnoću prekine.

Viktorija se udala sa nepunih petnaest godina za svog maloljetnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru. Međutim, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mlijeko. Vratila se u selo kod babe i dede i naporno radila kako bi prehranila svoje dijete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju. Još uvijek nosi njegovo prezime – Mitrović, prenosi Srbija danas.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije