Zabava

"Tolike godine žive zajedno, ne shvatamo što se nisu vjenčali" Komšije Marijane Mićić progovorile o njenom životu (FOTO)

Voditeljka i glumica Marijana Mićić prošle godine dobila je kćerku Anu, a sada je u drugom stanju i čeka još jednu djevojčicu.

Marijana Mićić
FOTO: O. BUNIĆ / RINGIER

Naša ekipa je posetila Marijanin kraj i raspitala se kakva je komšinica, ali i da li je razdražljivija od kako je ponovo u drugom stanju, prenosi Blic.

Marijana Mićić
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Kako komšinica iz Marijaninog ulaza tvrdi, voditeljka je jedna od omiljenih komšinica.

– Za nju nećete čuti ružnu riječ ovdje, svi je volimo. Mislim da se ne druži ni sa kim iz zgrade, ali sa svima zna da popriča. Nekoliko puta se desilo da zajedno šetamo ljubimce, da se slučajno sretnemo. Duhovita je i zna da se našali, spontana je. Od tada imam lijepo mišljenje o njoj- kaže komšinica u razgovoru, prenosi Blic.

Jedan stariji gospodin iz voditeljkinog kraja nam je otkrio da se vidi da je Marijana jedna brižna majka.

– Jako je fina, uvijek se javi. Viđam je kako šeta sa ćerkicom, preslatka je malecka. Zaista se ne razdvaja od nje, vidi se da je brižna i odgovorna majka. Prije nego što se skrasila, znala je da stalno zuji negdje, ali sada koliko vidim mnogo više vremena provodi u kući sa porodicom. To i priliči jednoj porodičnoj ženi- kaže komšija koji je želio da ostane anoniman.

U obližnjoj prodavnici su nam rekli da Marijana ne može da sakrije radost što će na svet doneti ponovo devojčicu.

Pročitajte još

– Sve najbolje imamo da kažemo i o Marijani i o Milošu. Uvijek se jave kad nas vide. Nisu umišljeni niti im je glava u oblacima. Normalni ljudi su u pitanju. Marijani divno stoji i ova trudnoća. Vidi se da uživa u majčinstvu- rekli su za za posljednji u prodavnici.

Jedna gospođa srednjih godina u razgovoru sa našom ekipom otkrila je da su voditeljka “Pinkovih zvezdica” i njen partner Miloš nevjerovatno skladan par.

– Oni dugo žive zajedno i super se slažu. Nikad nisam čula neku buku i svađu da se čuje iz njihovog stana. Takođe, nisam nikada vidjela da su ljuti ili namršteni izašli iz porodičnog doma, da ne poverujete – kazala je ona iskreno.

Međutim, jednom starijem bračnom paru nije jasno zašto se Miloš i Marijana još uvijek nije zakleo na vječnu ljubav pred Bogom.

– Nikako ne shvatam zašto se njih dvoje nisu još vjenčali. Tolike godine žive zajedno. To je valjda danas neka moda.

Marijanu jako poštuju i u pet šopu u koji redovno svraća.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije