Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OMLET KOŠTA 30 KM Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Promo

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije.

– Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru – napisala je Vesna uz fotografiju.

Cijene su stvarno nevjerovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 30 KM), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musle na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (31 KM), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedikt u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (47 KM).

Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put,zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru.

Gepostet von Vesna Kljajić am Sonntag, 21. Juli 2019

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključen je svježi sok od narandže i kafa.

Ovaj meni izazvao je burne reakcije na Fejsbuku, većina je osuđivala ove cijene, ali bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru te da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea, Bon Džovija, Samira Handanovića, prenosi Avaz.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO