Hronika

ON JE UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA Ugostitelj iz Gradiške osumnjičen za likvidaciju na Novom Beogradu (VIDEO)

Policija traga za Milivojem L. (50) iz Gradiške zbog sumnje da je prošle nedjelje na Novom Beogradu podmentnuo bombu na automobil poslije koje je Strahinja Stojanović preminuo.

ON JE UBICA STRAHINJE STOJANOVIĆA Ugostitelj iz Gradiške osumnjičen za likvidaciju na Novom Beogradu (VIDEO)
FOTO: SRPSKAINFO/FACEBOOK

Milivoje L. je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Gradiške. Ima državljanstvo Srbije i BiH.

Prošle godine je uhapšen jer je hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže. Prema pričama mještana Gradiške, Lovrenović je taj dan proslavljao rođenja unuka, prenosi Blic.

Poznati ugostitelj iz Gradiške ulicom pucao iz dva pištolja.

Poznati ugostitelj iz Gradiške ulicom pucao iz dva pištolja.Saznajte više: https://srpskainfo.com/slavio-rodjenje-unuka-poznati-ugostitelj-iz-gradiske-se-snimio-kako-puca-iz-pistolja-video/

Posted by Srpskainfo.com on Wednesday, December 18, 2019

Prije više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banjaluke, kao i zbog prebijanja biznismena.

Pročitajte još

Stojanović je ubijen prošle nedjelje u eksploziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja Suarez Gomez.