Hronika

"On to nije uradio, namješteno mu je" majka ubice Danke Ilić BESRAMNO JE PRAVDALA SINA

- Neko drugi je to napravio, pa je njemu smjestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Iznijeli su svašta, sedam papira imam - rekla je Svetlana Dragijević nakon što je prvi put izašla iz kuće poslije sahrane sina.

"On to nije uradio, namješteno mu je" majka ubice Danke Ilić BESRAMNO JE PRAVDALA SINA
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/ZORAN ILIĆ/RINGIER

Kako navodi Svetlana, krenula je kod ljekara jer nema ko da je vodi, pa mora sama.

– Neko drugi je to napravio, pa je njemu smjestio. Plašim se od milicije, od novinara…, samo me slikaju. Bili su svi, iznijeli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u bijelim odjelima, uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmem! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila – besramno je pravdala svog sina.

Pročitajte još

Sve vrijeme tokom razgovora, ponavljala je da ju je strah da bude sama. Sama idem do ambulante, oni iz Hitne dolaze i mjere mi pritisak. Komšije dolaze uveče i sjede sa mnom – rekla je ona, a piše Blic.

Kako je dodala, ona misli da njen sin nije kriv. Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je namještaljka – rekla je Svetlana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu