Biznis

Ona je najbogatija Amerikanka: Moćna Džulija je teška 58 milijardi dolara, a ovako živi nakon smrti supruga

Najbogatija žena Amerike, Džulija Koh, primjećena je tokom prazničnog vikenda u Hamptonsu na proslavi četvrtog jula nasljednice Vašington posta Leli Vejmut, jedan od rijetkih momenata otkako se 2019. godine praktično povukla iz javnosti javlja Pagesix.

Ona je najbogatija Amerikanka: Moćna Džulija je teška 58 milijardi dolara, a ovako živi nakon smrti supruga
FOTO: FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RINGIER

Naime, druga najbogatija žena na svijetu po Forbsovoj listi, postala je “nevidljiva” za društvene krugove nakon smrti svog supruga prije skoro četiri godine, inače milijardera Koh industrije, Dejvida.

Inače, Koh industrija je druga najveća privatna kompanija u Americi.

Vrijednost njenog bogatstva procijenjena je na 58,2 milijarde dolara

Bave se proizvodnjom, rafinacijom i distribucijom nafte, hemikalija, energije, vlakana, poluproizvoda i polimera, minerala, đubriva, celuloze i papira, opreme hemijske tehnologije, računarstva u oblaku, finansija, trgovine sirovinama i investicijama.

Pročitajte još

Kohova (61) je takođe primjećena naredno veče na žurci milijardera Roberta Krafta, vlasnika američkog fudbalskog tima “New England Patriots”.

Džulijina vrijednost procijenjena je na 58.2 milijarde dolara.

U avgustu 2020. godine, Njujork post objavio je članak pod naslovom: “Džulia Koh, najbogatija žena Njujorka, pretvorila se u pustinjakinju u Hamptonsu”, tvrdeći da ona i njena porodica nisu napustili svoju vilu vrijednu 18,8 miliona dolara tokom pandemije.

Od tada se stvorila slika da pažljivo bira kojim događajima prisustvuje, piše Telegraf Biznis.

Page Six prenio je da je najbogatija Njujorčanka kupila istorijsko imanje u Sautemptonu, koje je bilo na listi za 75 miliona dolara.

Navodno, Kohova planira da renovira imovinu koja ima 15 soba i 150 metara sopstvene plaže.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije