Banjaluka

"Ona nema realnu sliku o tome šta se radi u Banjaluci" Savanović poručio da se Jelena Trivić politikom nastavila baviti samo da bi KRITIKOVALA RAD STANIVUKOVIĆA

Očekujem da Jelena Trivić i njen Narodni front kao sljedeću ideju predlože besplatne udžbenike za sve osnovce, s obzirom na to da konstantno predlažu stvari koje se u Banjaluci već uveliko rade.

"Ona nema realnu sliku o tome šta se radi u Banjaluci" Savanović poručio da se Jelena Trivić politikom nastavila baviti samo da bi KRITIKOVALA RAD STANIVUKOVIĆA
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Rekao je ovo odbornik u Skupštini grada Banjaluka, Jovo Savanović, komentarišući izjavu Trivićeve da Grad Banjaluka treba da obnavlja fasade na starim zgradama u ovom gradu.

Grad Banjaluka unazad nekoliko godina finansira ili sufinansira obnovu fasada, te dugoročno radi na poboljšanju energetske efikasnosti zgrada. Grad je finansijski podržao obnovu fasada na više objekata zajednica etažnih vlasnika, pa su tako novu fasadu dobili stanari u ulicama Braće Pantića broj 7, Duška Koščice broj 1 i u Knežopoljskoj ulici broj 1, kao i mnogi drugi – navodi Savanović. Dodaje da Jelena Trivić osim toga što je uzela ljude iz PDP, uzima i ideje ove partije.

Predložila je da će se zalagati za urbanističku plan koji je, prema riječima gradonačelnika već pri kraju, predložila je da će izmjestiti deponiju u Remićima, za šta je gradski menadžer već uveliko započeo proces, čak i njen prijedlog da Grad daje stanove mladima već u nekom obliku postoji, jer Grad Banjaluka mladim bračnim parovima poklanja placeve, građevinske dozvole i projekte za kuću. A sada predlaže ovo za fasade, što se odavno radi u Banjaluci – rekao je on.

Pročitajte još

Zaključuje da Jelena Trivić uopšte nema realnu sliku o tome šta se radi u Banjaluci, te da se politikom nije nastavila baviti da bi pomogla građanima, već samo da bi kritikovala rad gradonačelnika.

Cilj Narodnog fronta je samo da kritikuje, bez obzira da li je kritika osnovana ili ne. Pod parolom „neprijetelj mog neprijatelj je moj prijateljelj”, Jelana Trivić sve više ima zajedničkih stvari i poveznica sa banjalučkim SNSD, sa kojim ih je izgleda mržanja prema gradonačelniku ujedinila – zaključuje Savanović.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu