Zabava

OPERISALA GRUDI, PA ZAŽALILA Sestričina Nataše Bekvalac šest puta išla pod nož, sad otkrila sve (FOTO)

Atraktivna Novosađanka Sara Šekularac, koja se predstavlja alijasom Zoi, poznata i kao sestričina pop zvIJezde Nataše Bekvalac, otkrila je detalje o sebi koje niko nije znao.

Zoi i Nataša Bekvalac
FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

Naime, ona je na svom Jutjub kanalu odgovarala na pitanja pratioca, a tom prilikom je otkrila da je odlazila pod nož zbog grudi i usana, te da nije korekcijama baš u potpunosti zadovoljna, prenosi Blic.

Na pitanje da li je povećavala usta, odgovorila je da jeste i to „dva puta previše”, a otkrila je da je radila i grudi operisala šest puta.

– Zbog grudi sam se pokajala. Nije dobro ispala operacija. Operisala sam se kroz godinu dana… Šest puta ili tako nešto. Tako da žalim, definitivno, ali šta sad, Bože moj, ide se na suđenje pa možda nešto izvučem iz toga – ispričala je ona, koja je ime Zoi osmislila još u srednjoj školi, kada je imala želju da postane blogerka.

Pročitajte još

– Zato što sam htjela da budem blogerka u, tipa, prvom srednje i bilo me je sramota toga. I onda sam izmislila Zoi Devon. To ne znači ništa. I kao, Zoi, nemam pojma… Kad je trebalo da izbacim pjesmu, okej, Zoi – pričala je ona, koju uopšte ne pogađa to što su je i onda mnogi prepoznavali kao, tek, sestričinu poznate Bekvalčeve, „jer ona to svakako i jeste” – rekla je Zoi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu