Zabava

“Opraštanje sa tatom pred put” Aleksa Balašević napustio Srbiju, objavio fotografiju sa kćerkom (FOTO)

Sin legendarnog Đorđa Balaševića, Aleksa i njegova izabranica Nikolina prošle godine su dobili kćerku.

“Opraštanje sa tatom pred put” Aleksa Balašević napustio Srbiju, objavio fotografiju sa kćerkom (FOTO)
FOTO: NOVA EKONOMIJA/RINGIER

Aleksa je veoma posvećen porodici i svaki slobodan trenutak provodi sa njima, a sada je zbog poslovnih obaveza morao da napusti Srbiju.

On se tim povodom oglasio na mrežama i svojim pratiocima otkrio da putuje bez supruge i kćerkice Vere, pa je tom prilikom objavio fotografiju na kojoj je napisao:

– Opraštanje sa tatom pred put – stoji u opisu fotografije, a mladi Balašević je otišao u Rumuniju.

Aleks Balašević se oprašta od kćerke pred put
FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, Aleksa Balašević odlučio da je uloži novac u porodičnu kuću koja se nalazi u Novom Sadu na Salajci, a komšije porodice Balašević su nedavno otkrile koliko je uložio u renoviranje doma, piše Blic.

– Aleksa je odlučio da renovira pojedine dijelove porodičnog doma u Novom Sadu i uloži više od 20.000 evra. Makar se tako priča ovde po komšiluku. Olivera tu naravno upravlja organizacijom i kako će sve da izgleda. Dosta toga je urađeno, mada još uvek viđamo majstore da ulaze. Oni su prije nekoliko godina mjenjali fasadu i prozore na kući, ali su ostavili autentičan izgled porodičnog doma. Nisu željeli da narušavaju arhitekturu koja je već bila dio dobro poznatog doma u Novom Sadu – rekao je jedan od komšija tada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije