Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OVO JE PRVA KNEZOVA SUPRUGA Ksenija iz “Hurricane” plijeni ljepotom, a tek da joj VIDITE MAJKU

Zabava
Autor:

Foto: S.Krstić/RAS Srbija

Pjevač Nenad Knežević Knez (51) ima dvije kćerke, a jedna od njih, Ksenija članica gurpe “Hurricane” koja privlači veliku pažnju talentom koji je očigledno naslijedila od oca, ali i atraktivnim izgledom.

Knez se razveo 2013. godine od bivše supruge Nine, sa kojom ima dvije kćerke, na koju, mnogi kažu, Ksenija izuzetno liči, piše Blic.

Gepostet von Nina Vukmanovic Knezevic am Montag, 11. Februar 2019

Ipak, iako je talenat za muziku naslijedila od oca, čini se da je ljepotu nasledila od majke, a tome svjedoče Ninine fotorafije koje objavljuje na Fejsbuku.

Podsjetimo, pjevač se od bivše supruge razveo prije sedam godina i tada je izjavio da je razvod došao kao posljedica dugogodišnjeg neslaganja karaktera.

Gepostet von Nina Vukmanovic Knezevic am Dienstag, 22. August 2017

– Želim da unapred spriječim bilo kakva nagađanja i proizvoljna tumačenja. Moram, takođe sa žaljenjem, da kažem kako je razvod posljedica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao simbolički da pretočim u sintagmu – nas dvoje počeli smo o istim stvarima da mislimo nepopravljivo drugačije, odnosno različitost naših koncepcija daljeg, budućeg zajedničkog življenja i promjenjen sistem vrijednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom današnjem životu – izjavio je Knez prije sedam godina na temu razvoda, za časopis Story.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO