Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OVO JE SRPSKI DENIS RODMAN Poznat je i kao CAR MALDIVA, a žena mu je ČAROBNA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Philip Pharell/Facebook

Srpski košarkaš Filip Vukosavljević, poznat i po činjenici da ima više od 150 tetovaža, dospio je prethodne nedjelje u fokus javnosti kada je u četvrtak razmijenio bračne zavjete sa djevojkom Valerijan Ajaji.

Valerijan je uzela prezime svog novopečenog supruga, a ova mlada dama dolazi iz Francuske i baš kao i Filip – bavi se košarkom. Srpska publika imala je priliku da je vidi na terenu na nedavno održanom Evropskom prvenstvu za žene, a inače igra za češki klub USK Praha.

Gepostet von Alex Dmitrovic am Montag, 15. Juli 2019

Nevjesta je blistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici sa šljokicama i detaljima od srebrnog tila, dok se košarkaš opredijelio za pomalo ekscentričnu, ali istovremeno odličnu kombinaciju u kojoj je dominirao srebrni sako sa diskretnim baroknim printom.

– Naš susret je bio sudbinski – istakao je Filip prilikom nedavnog gostovanja na RTS i dodao da su namjerno organizovali netipičnu, opuštenu svadbu koja je zapravo bila neka vrsta žurke.

Par upoznao u Francuskoj, gdje je i otpočela njihova romansa, a košarkaš je odbio angažman koji je značio da nastavi život i karijeru daleko od 25-godišnje Valerijan.

Lijepa Francuskinja objasnila je da voli Beograd i Srbiju i da koriste svaku priliku da dođe.

Gepostet von Valériane AYAYI am Donnerstag, 4. Juli 2019

Valerijan je otkrila da je živjela i u SAD dok je igrala za WNBA, ali da joj više paše život na Starom kontinentu.

Podsetimo, Filip je najveću košarkašku slavu stekao na Maldivima, gdje važi za svojevrsnog sportskog cara, a tamošnjim ljudima je posebno zanimljiv zbog specifične pojave i brojnih tetovaža.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO