Svijet

"PA GA TI ZAPLIVAJ" Prizor iz Jadranskog mora kod zapalio društvene mreže (VIDEO)

Posjetioci jedne od omilljenih plaža u Crnoj Gori, snimili su juče nevjerovatan prizor u Jadranskom moru. Naime, u Bečićima, na nekoliko metara od obale, uočene je nekoliko morskih stvorenja, za koje nije najjasnije da li su delfini ili ajkule, i to u dijelu ograđenom bovama za plivače.

"PA GA TI ZAPLIVAJ" Prizor iz Jadranskog mora kod zapalio društvene mreže (VIDEO)
FOTO: PODGORIČKI VREMEPLOV / SCREENSHOT

Video koji je prvobitno objavljen na Instagram stranici “Podgorički vremeplov”, postao je pravi viralni hit na društvenim mrežama, ponajviše zbog činjenice da se u moru “brčkalo” pravo jato morskih stvorenja.

Pročitajte još

Naime, sudeći po snimku, unutar dijela predviđenog za bezbjedno kupanje, nalazilo se najmanje četiri delfina ili ajkule, pošto je zbog snimka iz daljine, nemoguće utvrditi vrstu stanovnika morskih dubina.

Upravo je to poslužilo korisnicima društvenih mreža da se dobro našale, te su se ređali komentari “Doćiću vala, neka su i kitovi”, “Dok bih shvatila da su delfini već bi me srce očistilo od straha.”, “Dođite na kupanje”, “Sabljarke pobjegle sa menija restorana”, “Ajkula drakulaa”, “Pa ga zaplivaj”, samo su neki od komentara koji su pobrali brojne simpatije, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije