Politika

"PALE DODIKOVE MASKE" Šarović ističe da niko iz SNSD nije demantovao Komšića

Кonačno su pale sve Dodikove maske i potpuno je jasno da Republika Srpska nezaustavljivo juri ka punopravnom članstvu u NATO – izjavio je danas u Banjaluci predsjednik SDS Mirko Šarović, komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Кomšića medijima “da su od Dodika dobili ANP”.

"PALE DODIKOVE MASKE" Šarović ističe da niko iz SNSD nije demantovao Komšića
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Što je najzanimljivije, od člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao ni od njegove stranke, još nema nikakvog demanta, osude ili pokušaja korekcije ovako jasne javno izrečene tvrdnje – rekao je Šarović.

Naglasio je da poslije ovakvog, “javno izrečeno stava prvog čovjeka Predsjedništva BiH, niko više nema pravo da ćuti, posebno ne oni koji se to tiče: građani, borci, udruženja.“

– Neiznošenje stava, ćutnja i ravnodušnost kao da se to nikoga ne tiče, je ustvari jasno odobravanje, odobravanje puta ka NATO kojim Milorad Dodik vodi RS – istakao je predsjednik SDS.

On je dodao da je put ka NATO životno i opšte nacionalno pitanje, a ne samo političko pitanje.

– Ovo je pitanje svakog građanina RS i sakrivanje istine od njih je podcjenjivanje vlastitog naroda ali i izdajstvo neviđenih razmjera do sada – istakao je Šarović.