Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PALE DODIKOVE MASKE” Šarović ističe da niko iz SNSD nije demantovao Komšića

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Кonačno su pale sve Dodikove maske i potpuno je jasno da Republika Srpska nezaustavljivo juri ka punopravnom članstvu u NATO – izjavio je danas u Banjaluci predsjednik SDS Mirko Šarović, komentarišući izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Кomšića medijima “da su od Dodika dobili ANP”.

– Što je najzanimljivije, od člana Predsjedništva Milorada Dodika, kao ni od njegove stranke, još nema nikakvog demanta, osude ili pokušaja korekcije ovako jasne javno izrečene tvrdnje – rekao je Šarović.

Naglasio je da poslije ovakvog, “javno izrečeno stava prvog čovjeka Predsjedništva BiH, niko više nema pravo da ćuti, posebno ne oni koji se to tiče: građani, borci, udruženja.“

– Neiznošenje stava, ćutnja i ravnodušnost kao da se to nikoga ne tiče, je ustvari jasno odobravanje, odobravanje puta ka NATO kojim Milorad Dodik vodi RS – istakao je predsjednik SDS.

On je dodao da je put ka NATO životno i opšte nacionalno pitanje, a ne samo političko pitanje.

– Ovo je pitanje svakog građanina RS i sakrivanje istine od njih je podcjenjivanje vlastitog naroda ali i izdajstvo neviđenih razmjera do sada – istakao je Šarović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO