Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PALE FATALNE ZELENAŠICE Danju čistačica, a noću reketašica

Hronika
Autor:

Foto: Facebook

Sonja S. koja je sa drugaricom Marijom V. i njihovim prijateljem Aleksandrom K. iznuđivala novac od penzionera Staniše K. (68), zbog čega su svo troje uhapšeni, danju je radila kao čistačica u aleksinačkoj biblioteci, a noću je reketirala.

Sonja, Marija i Aleksandar uhvaćeni su krajem novembra na djelu, kada su od Staniše uzeli 1.000 evra u novčanicama koje je policija prethodno obilježila.

I uhapšena Marija V. preko dana imala je drugi, normalan posao, ona je radila na očitavanju struje.

Čak je, kako je kasnije policajcima ispričao Siniša K, njihova žrtva, dolazila i kod njega svakog mjeseca kako bi mu očitala struju.

On je dodao da mu je “nevjerovatno da je skliznula u kriminalne vode i počela da se bavi zelenašenjem”.

Osim što joj je bila partnerka u zločinu, makar prema onome što se može zaključiti sa profila na društvenim mrežama, Marija i Sonja su bile kume. Istetovirane, atraktivne i po svemu sudeći nerazdvojne, fotografisale su se u izazovnim pozama i uživale u komentarima muškaraca, koji im dijelili “komplimente” poput: “Gospodarica podzemlja”, što bi Marija ispravila u “gospodarica pakla”. Odlazile su zajedno u restorane, na putovanja, klubove, u crkvu ali i, kako se sumnja, u zelenašenje.

Foto: Instagram screenshot

Instagram profil jedne od njih obiluje snimcima iz noćnog provoda, na kojima se vidi kako nazdravljaju, pokazuju srednji prst, pjevaju i vesele se.

Uz to, Marija se bavila prodavanjem garderobe preko svog Fejsbuk profila, zbog čega niko vjerovatno nije mogao da pretpostavi da se iza svega, kako se sumnja, krije zelenašenje i iznuda novca od penzionera.

Prijetili bombom

Krimi-trojac Sonja, Marija i Aleksandar uhapšeni su krajem novembra zbog sumnje da su mjesecima reketirali penzionera iz sela Donji Ljubeš kod Aleksinca. Oni su od nesrećnog čovjeka pokušali da iznude 14.000 evra uz prijetnju da će ga ubiti i baciti mu bombu na kuću. Osumnjičeni su privedeni na djelu, prilikom primopredaje novca.

Kod njega su pronađeni “kašikara”, puška i droga, a ispostavilo se da se nalazi na potjernici jer se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO