Hronika

PAO SA PET METARA VISINE Radnik u Banjaluci poginuo PRVI DAN NA POSLU

Radniku Nijazu Mujadžiću (62) koji je nastradao na gradilištu u Banjaluci, danas je bio prvi dan na poslu na ovom gradilištu, saznaje Srpskainfo.

PAO SA PET METARA VISINE Radnik u Banjaluci poginuo PRVI DAN NA POSLU
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Ovo su potvrdile i radne kolege Mujadžića koje smo zatekli na mjestu nesreće u Ulici srpskih ustanika u banjalučkom naselju Starčevica.

Dežurni tužilac Igor Cimeša je nakon uviđaja naredio da se obavi obdukcija pokojnog radnika kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti radnika preduzeća “Famus Gradnja” d.o.o. Tešanj.

-Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti predmetnog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pročitajte još

Podsjetimo, Nijaz Mujadžić je jutros oko 8.30 časova pao sa drugog sprata zgrade u izgradnji, nakon čega je ostao nepomično da leži na daskama.

Radne kolege ispričale su za Srpskainfo da se prvo čuo tup udarac, a zatim su vidjeli nepomično tijelo Mujadžića.

-Ne mogu vjerovati da je poginuo u padu sa ove visine, vjerovatno mu je pozlilo – ispričao je radni kolega nastradalog radnika za Srpskainfo.

Prema još nepotvrđenim informacijama firma koja izvodi građevinske radove na stambeno- poslovnom objektu ima sve uredne dozvole za rad.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije