Zabava

"Patriotizam nije krmetina i tri prstića" Neda Ukraden u suzama reagovala na prozivke

Pjevačica Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV "Prva", gdje je govorila o negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila fotografiju nastalu prilikom vakcinacije.

"Patriotizam nije krmetina i tri prstića" Neda Ukraden u suzama reagovala na prozivke
FOTO: YOUTUBE/PRVA TELEVIZIJA

Neda se prije nekoliko dana vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom prilikom. Međutim, usljedila je lavina negativnih komentara, a Neda je sada istakla da je navikla da bude na meti, te imala oštar odgovor za sve koji su je prozivali.

Ona u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži, pa su joj krenule suze.

– Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad cijeniš svoje umjetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospodžo” – rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

Pjevačica je istakla da su joj najveća podrška porodica i publika.

– Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu kćerku, zeta i troje unuka – rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama “bode oči” svojim izgledom.

– Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka sijeda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cijene sebe, da cijene dobro u ljudima – završila je pjevačica, koja ove godine proslavlja 71. rođendan, piše Blic.