Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČ SE OPORAVLJA NAKON OPERACIJE Bora Drljača nikome sem porodice nije rekao da je TEŠKO BOLESTAN

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Narodni pjevač Bora Drljača operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odjeljenju za digestivnu hirurgiju, gdje je operisao debelo crijevo, a hirurški zahvat je prošao uspješno. Kaže da se osjeća dobro.

– Bolje mi je kada spavam, prolazi vrijeme. Dobro ide, sve dobro ide, jači sam nego ikada. Debelo crijevo je bilo u pitanju, ona lakša operacija. Juče sam operisan, sutra već dolaze fizioterapeuti, da hodam – rekao je pjevač za Pink.

Podsjetimo, Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mjesecima krio da je bolestan.

– Intervencija nije bila laka i potrajala je oko tri sata. Srećom, prošla je u najboljem mogućem redu jer se profesor Mirko Kerkez pobrinuo da sve bude profesionalno i bez greške odrađeno. Pored toga, Bora se dobro psihički pripremio za operaciju i slušao je savjete ljekara. On se već neko vrijeme žalio na bolove. Prvo je odbijao da ode na pregled, sve do trenutka dok mu zdravlje ozbiljno nije bilo ugroženo. Kad se javio ljekarima, odmah je odlučeno da bude operisan – tvrdi izvor iz bolnice za Kurir i dodaje da je pjevač samo članovima porodice rekao da je ozbiljno bolestan.

– Nije želio da se zna kroz šta prolazi. O tome je pričao samo s porodicom. Kao da nije želio da prihvati da je bolestan i non-stop je radio. Takođe je htio da izbjegne da ga ljudi sažaljevaju – dodao je pomenuti izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO