Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA OTVORENO PRIZNALA “Uvijek sam patila što imam male grudi”

Zabava
Autor:

Foto: Avaz/RAS Srbija

Sanja Doležal (56) otkrila je da se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama te da je šokirana kad čuje da roditelji kćerkama za 18. rođendan poklanjaju silikone.

– Sad imam 56 godina, a kad sam imala 20, estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, ko zna. Uvijek sam patila što imam male grudi, tako da možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila, jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend – rekla je Sanja za medije u Srbiji.

Pjevačica je rekla kako smatra da osobe koje se bave javnim poslom moraju paziti što govore i kako izgledaju. Mnogima su one uzor, a djeca su osjetljiva. Danas je prevladala ta moda i mnogo se polaže na izgled – na ljusku, a manje na sadržaj. Samim tim šalje se poruka mladima koji još uvijek nisu toliko izgrađene osobe da je važnije ono što imaš na sebi nego u sebi.

– Kao majka djevojke od 23 godine mogu reći da me to dosta brine. Nije lako odrastati kada vidiš svoje uzore isfotošopirane i izoperirane kao Barbike, a kad se pogledaju u ogledalo, niko nije savršen. Danas, u eri fotošopa, djeci bi trebalo reći da je prava istina drugačija – ispričala je i dodala kako ju žalosti kad vidi da mlade cure to rade. Kaže kako su ona i suprug uvijek prvenstveno ulagali u djecu i njihovo znanje, jer su ih učili kako im to nitko nikad ne može odustati.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO