Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICU TUŽIO BIVŠI MUŽ? Pobijesnio zbog njenog mlađeg dečka, hoće da joj uzme kuću

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Pjevačica Maja Marijana navodno prolazi kroz dramu, jer je prema pojedinim tvrdnjama dobila poziv za suđenje sa bivšim nevjenčanim suprugom Mladenom Šmakićem u vezi podjele imovine. Oni već nekoliko mjeseci nisu zajedno, a Mladen je, kako se navodi, odlučio da tuži pjevačicu kako bi što prije podijelili imovinu.

– Maja Marijana je prije nekoliko mjeseci stavila tačku na njihovu vezu. Naime, iako mu je oprostila fizički napad 2013. godine, njihova veza je bila na klimavim nogama. Ipak, ostala je sa njim zbog kćerke Milice, ali kada su im krajem aprila zapalili auto, Maja je odlučila da ga napusti. Saopštila mu je da je to kraj, da nema više snage za stalne stresove koje je doživljavala kraj njega i željela je da se raziđu mirno. Ipak, nije sve bilo kako je zamislila jer Šmakić nije dobro podnio raskid i želio je da joj naudi i da joj se osveti – tvrdi izvor blizak pjevačici za magazin “Vip”.

– Kada mu je Maja rekla da hoće da se rastanu Mladen je bio van sebe i odmah se konsultovao sa advokatom. Naime, poslije razvoda, koji dogodio 2014. godine, oni su se pomirili i bili su u vanbračnoj zajednici više od tri godine. Zbog toga je Mladen stekao pravo da dijele imovinu i on je donio odluku da sve što su stekli moraju i da podjele. Mladen je tužio Maju i sada želi da joj uzme kuću u Žarkovu koju su zajedno kupili. Zbog toga je pjevačica početkom avgusta dobila poziv za suđenje. Ona je bila van sebe – dodao je on i naveo da se Šmakić odlučio na taj drastičan potez jer je saznao da Marijana ima mlađeg dečka Nenada.

– Mladen je htio da prekine svaki kontakt sa pjevačicom i da joj ostavi svu imovinu. Ipak, na nagovor advokata je tužio bivšu dragu, a kada je saznao da Maja ima novog dečka, bio je veoma bijesan i bio je istrajan u odluci da joj uzme svu imovinu. Naime, Marijana je uplovila u vezu sa mladim dečkom Nenadom, a koliko uživa ljubavi čak i ne krije. Ona na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s njim i stavlja da joj do Mladena više nije stalo – tvrdi izvor.

Maja Marijana demantuje ove navode.

– Prvi put čujem da me je Mladen tužio, ne znam o kakvom suđenju pričate, niti o imovini. Ne treba da vas interesuje da li smo Mladen i ja trenutno zajedno – rekla je pjevačica za pomenuti magazin, a na pitanje da li je trenutno u vezi bijesno je odgovorila.

– I to ne želim da odgovorim. To što imam fotografije sa dečkom na Instagramu ne mora da znači da sam u vezi. Ne želim da govorim o toj temi- rekla je Maja.

Mladen Šmakić je bio još kraći, pa je rekao da ništa ne smije da komentariše bez svog advokata.

– Sutra ću biti slobodan za komentar, ne pričam ništa bez advokata – rekao je Šmakić.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO