Magazin

Ponovo je anketiran u Zagrebu: Sjećate li se Beograđanina iz hit priloga o gužvi na autoputu (VIDEO)

Leo Mujić ostao je upamćen po svojoj ljutitoj izjavi o gužvi na autoputu u Hrvatskoj od prije nekoliko godina, a sad ga je novinarska ekipa ponovo uhvatila u Zagrebu gdje je komentarisao mural.

Ponovo je anketiran u Zagrebu: Sjećate li se Beograđanina iz hit priloga o gužvi na autoputu (VIDEO)
FOTO: HRT/TIKTOK/SCREENSHOT

Leo Mujić je baletan i koreograf iz Zagreba, a javnost ga uglavnom prepoznaje po ljutitoj izjavi koju je dao za HRT povodom gužve na autoputu u Hrvatskoj. Sad je ponovo intervjuisan na ulici, a za jedan hrvatski portal prokomentarisao je mural u Zagrebu.

@index.hr

He is back 😎 Njegov komentar o gužvi na A1 je bio legendaran, a sad je komentirao pješačku zonu u Zagrebu #leomujic #zagreb #viral #fyp #lunar

♬ original sound – Index.hr – Index.hr

– Mural inače nije na cesti, mural je u prevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti wannabe bivša cesta. Pa simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je vjerovatno posao budući da nije mural – kazao je on.

– Ponavljam još jednom, ovo nije grafit. Grafit se pravi od spreja za automobile, sjećate se toga. Moraću vas ponovo ispraviti, nije grafit. Ima posebnu teksturu koja je napravljena, na kojoj djeca mogu i plesati. Treba manje toga, treba malo više zatvoriti ulice – dodao je u nastavku.

@hrvatska_radiotelevizija

[Arhiva HRT-a🎥] Sjećate li se ljutog Beograđanina koji je zapeo u gužvi na A1 i njegovog slavnog savjeta za zaštitu od sunca? A kako se vi štitite?🌞 #hrtvatskaradiotelevizija #madmax #gužve #autocesta #lučko

♬ original sound – HRT

Prije nekoliko godina Mujićev komentar u TV prilogu HRT o gužvi na autoputui A1 postao je hit. Naime nakon što su ga upitali je li gužva na autputu kazao je:

Pročitajte još

– A šta mislite? Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na šta liči ovo, kakvo iživljavanje.

Potom su ga upitali je li namjerno izabrao petak zbog gužve, a on je odgovorio:

– Petkom se uvijek zezne čovjek kad ide, zar je onda svaki petak izuzetak? Stay out of the highway on fridays. Šta je ovo, Mad Max? Seriously?

Komentarišući dalje gužvu čak je upitao novinarku gdje joj je zaštita od sunca i gdje su kapice novinarskoj ekipi, a ovaj prilog je ubrzo postao hit na internetu, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu