Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PORODICA TREBA POMOĆ Potraga za Miletom Kneževićem traje od 5. jula, ali BEZ REZULTATA (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: Facebook screenshot

Porodica Mileta Miće Kneževića (77) iz Drvara moli sve koji imaju bilo kakve informacije gdje bi se mogao nalaziti ili se žele uključiti u akciju traženja da im se jave na broj (065) 036-353 ili policiji na broj 122.

Knežević je posljednji put viđen 5. jula 2019. godine na području Livna u krugu carine, a snimile su ga nadzorne kamere u popodnevnim satima. Od tada do danas potraga za starcem je bez rezultata.

I dalje traje potraga za nestalim Mićom Kneževićem

Potraga za nestalim 77-godišnjim Mićom Kneževićem iz Drvara, koji je posljednji put viđen na području Livna u krugu carine na nadzornim kamerama 5.7. u popodnevnim satima, još uvijek je bez rezultata. Obitelj nestalog u suradnji s policijom i dalje pretražuje šire područje grada i moli sve ukoliko imaju informacije o nestalom 77godišnjem Mići Kneževiću ili se žele uključiti u akciju traženja da im se jave na broj 065 036 353 ili na broj policije 122. Na dan nestanka na sebi je imao tamno sive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac.Obitelj zahvaljuje za svaku informaciju i pomoć svima.(Snimka nadzorne kamere 5.7.2019. na kojoj se vidi nestali Miće Knežević)

Gepostet von Radio Livno am Montag, 15. Juli 2019

Porodica nestalog u saradnji sa policijom i dalje pretražuje šire područje grada i moli sve koji imaju informacije da im se jave.

Na dan nestanka Mićo je na sebi imao tamno sive hlače, svjetlo zelenu kariranu košulju i crne cipele. Uz sebe nije imao dokumente ni novac.
Porodica Knežević zahvaljuje za svaku informaciju i pomoć.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO