Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PORUČILA JOJ DA JE KAO MADONA Marina Tucaković poslala poruku zbog koje se Milica POSTIDJELA

Zabava
Autor:

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica Milica Pavlović novom pjesmom “Status kvo” zapalila je društvene mreže i jutjub, a numeru je odmah pohvalila i Marina Tucaković.

– Ali ovo je vrh – napisala je Marina Milici, a pjevačica joj je koja odmah uzvratila srcem i postavila stidljivi emotikon.

Ipak, Tucakovićeva se tu nije zaustavila, te je Pavlovićevu uporedila sa svjetskom zvijezdom Madonom.

– Vjeruj mi Mico cijeli album treba da ti bude u tom fazonu, da se oslanja malo na Madonu, malo na Balkan – napisala je.

Foto: Senoritamilica Instagram/Screenshot

Inače, otkako je objavila pjesmu “Status kvo” se ne skida sa trendinga na jutjubu, a pored komentara da je pjesma fenomenlna, mnogi su se osvrnuli i na spot dodajući da Milica nikada bolje nije izgledala.

Inače, Marina Tucaković i Milica Pavlović su nekoliko puta do sada sarađivale, a nisu krile da su nakon prvog susretan jedna drugu mnogo zavoljele.

View this post on Instagram

🔝✌ #milicapavlovic #lafiesta

A post shared by Milica Pavlovic / OFFICIAL (@milicaofficial) on

Inače, Marina Tucaković i Milica Pavlović su nekoliko puta do sada sarađivale, a nisu krile da su nakon prvog susretan jedna drugu mnogo zavoljele. Marina je jednom prilikom otkrila da je znala da će Milica postati velika zvijezda jer pored toga što je profesionalna u poslu, ona je i dobar čovjek.

– Za Milicu se pričalo da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se miješa u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kada mi se javila da radimo ja sam se tada mislila u sebi “E samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak”. Kad sam je upoznala vidjela sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da pjeva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lijepo vaspitana i naravno plijeni, pa je i mene zavela. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo naprijed i Bog će joj još više uzvratiti – rekla je Marina jednom prilikom.

Inače, jedan od trenutno najtraženijih pjevačica u regionu imala je za vikend nastup u rodnom gradu gdje je napravila atmosferu za pamćenje. Publika je zajedno sa njom u glas pevala njene hitove, s naručito pjesme sa posljednjeg albuma “Zauvek”, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO