Zabava

Poruka Marine Tucaković odzvanja u ušima "Ponekad malo umreš, pa nastaviš kao da nije bilo ništa"

Marina Tucaković, najpoznatiji tekstopisac na estradi, koja vodi borbu sa opakom bolešću nedavno je prisustvovala jednom prestoničkom događaju iako se dugo nije pojavljivala u javnosti.

Poruka Marine Tucaković odzvanja u ušima "Ponekad malo umreš, pa nastaviš kao da nije bilo ništa"
FOTO: K1TELEVIZIJA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Hitmejkerka je priznala kako joj je u teškom periodu odmor od posla prijao.

Ona se danas oglasila na Instagramu gdje je objavila moćni status.

– Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa – napisala je hitmejkerka, nakon čega su se u komentarima nizale riječi podrške.

. Želim Vam puno uspjeha u liječenju, da pobjedite i da pišete samo hitove!”, “Baš tako”, “Divni ste, tako hrabra žena”, glasili su samo neki od komentara.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Marina je otkrila i kako se sada osjeća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, vidjećemo. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vreme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – rekla je ona u “Premijera Vikend Specijal”, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije