Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POSLAĆU DJECU U NJEMAČKU” Klizište zadalo muke mještanima naselja Borkovići koji najavljuju BLOKADU PUTEVA

Banjaluka
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Aktivisti Mladih demokratskog progresa Banjaluka, na čelu sa predsjednikom Ivanom Begićem, te odbornikom u Skupštini grada Banjaluka Jovom Savanovićem su danas obišli mještane naselja Borkovići.

– Ovi mještani za neko vrijeme neće uopšte moći proći putem, vratićemo se u vrijeme kada se išlo konjskim kolima – rekao je Savanović.

U video klipu koji je Begić objavio na društvenim mrežama jedan od mještana je kratko kroz suze prokomentarisao.

– Vidite kako ovo izgleda, ja ću svoju djecu poslati u Njemačku ukoliko nadležni ne budu imali sluha za ovaj naš životni problem – rekao je mještanin.

Foto: Privatna arhiva

Mještani najavljuju i blokiranje puteva ukoliko nadležni hitno ne saniraju ova klizišta, te pričaju da od maja 2014. godine kada su se pojavila prva klizišta niko iz Gradske uprave ih nije niti obišao, a kamoli sanirao oštećenja.

– Danas smo ovdje na poziv mještana, spremni smo zajedno sa njima na blokadu i magistralnog i regionalnog puta ukoliko ovo hitno ne poprave. Ovo nije investicija od nekoliko miliona već od svega nekoliko hiljada maraka. Nećemo dozvoliti da neko nastrada pa da onda reagujemo -poručio je Begić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO