Svijet

POTROŠIO 5.000 KM Prijetila mu raskidom ukoliko za Dan zaljubljenih ne kupi SKUP POKLON

Dan zaljubljenih je za mnoge dan kada voljenoj osobi kupe neku sitnicu, ali za 22-godišnju Kantal Bleki iz Velike Britanije Dan zaljubljenih označava dan skupih poklona. Kantal je zaprijetila svom vjereniku Džoju Kalesu da će ga ostaviti ako na nju ne potroši više od 5.000 KM.

POTROŠIO 5.000 KM Prijetila mu raskidom ukoliko za Dan zaljubljenih ne kupi SKUP POKLON
FOTO: PROFIMEDIA

Ona je listu želja za Dan zaljubljenih počela raditi 11 mjeseci unaprijed te je naglasila da od partnera na taj dan očekuje samo najbolje, prenosi Index.

Na listi se našlo “bombardiranje buketima”, što označava veliki broj različitih cvjetnih buketa koji bi joj pretrpali sto. Opisala je i tačno kako želi da joj Dan zaljubljenih izgleda. Napisala je da početak dana treba započeti sa doručkom u krevetu i da joj soba mora biti posuta laticama ruža.

Dečku je dala do znanja da u čestitki ne smije napisati samo “S ljubavlju, Džoi”, jer će ga u tom slučaju natjerati da ponovno piše. Takođe je naglasila da kroz cijeli dan mora nalaziti malene poklone iznenađenja i da joj Džoi mora napraviti ručak u tri slijeda, a zatim je izvesti na romantičnu večeru.

Dan zaljubljenih sam od malih nogu smatrala magičnim danom. Oduvijek sam sanjala da ću pronaći svog princa, baš kao i princeze u Dizni crtićima. S 13 godina proslavila sam svoj prvi Dan zaljubljenih, a tadašnji dečko mi je kupio buket jeftinih, plastičnih ruža. Bila sam očajna – rekla je Kantal.