Zabava

POVRATAK LEGENDARNOG TAKMIČARA Slavoljub ponovo želi da učestvuje u “Slagalici” (FOTO, VIDEO)

Slavoljub Petrović, jedan od legendarnih takmičara kviza "Slagalica" koji već decenijama okuplja porodice ispred malih ekrana, ponovo je poželio da se oproba u popularnom kvizu.

POVRATAK LEGENDARNOG TAKMIČARA Slavoljub ponovo želi da učestvuje u “Slagalici” (FOTO, VIDEO)
FOTO: FOTO: SLAVOLJUB PETROVIĆ / FACEBOOK

Njegovo ranije učešće svi ljubitelji “Slagalice” pamte najprije zbog razloga prijave, odnosno simpatije koju je izrazio prema voditeljki Danijeli Pantić, zatim po ispadu iz prve igre, kada je od ponuđenih pronašao riječ od svega pet slova i to ni manje ni više nego “ćivot”.

Zahvaljujući epizodama koje su se završile u korist Slavoljubovih protivnika, a u kojima je imao nula i minus 5 poena postao je svojevrsni rekorder kviza, a ovih dana je zahvaljujući Slagalici ponovo postao tema društvenih mreža.

Na svom Fejsbuk profilu, Slavoljub Petrović je krajem januara podijelio prijedlog koji je poslao tvorcima popularnog kviza u kojem je izrazio želju da se ponovo oproba na poziciji plavog ili crvenog takmičara, primjetivši da vlada “zainteresovanost širokog auditorijuma” za njegovo ponovno pojavljivanje u kvizu.

– Moj prijedlog koji se zasniva na velikom interesovanju šire publike koja prati u večernjem programu, društvenu igru slagalicu, da se ponovo pojavim u programu, kažu da ću oboriti gledanost drugih emisija u korist slagalice – navodi Slavoljub, između ostalog, u obraćanju javnom servisu.

Pročitajte još

U nastavku kaže i da ovo nije prvi put da se obraća tvorcima popularnog kviza, sa željom da popravi utiske gledalaca o svom prethodnom učešću.

Ostaje da vidimo da li će javni servis uslišiti molbu nekadašnje senzacije “Slagalice” i pružiti mu priliku da popravi svoj dosadašnji neslavni rezultat, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije