Hronika

"Preskočio prozor, pa visio sa osmog sprata" Sumnja se da je pokušao samoubistvo nakon što mu je vjerenica saopštila vijest o trudnoći

Prava drama odigrala se juče oko 8.30 na Novom Beogradu kada je muškarac (39) pokušao da se ubije. On je najprije prijetio skokom kroz prozor sa osmog sprata, a potom je isjekao vene.

"Preskočio prozor, pa visio sa osmog sprata" Sumnja se da je pokušao samoubistvo nakon što mu je vjerenica saopštila vijest o trudnoći
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Brzom intervencijom policije i Hitne pomoći spriječena je tragedija.

– Sumnja se da je muškarac nakon žustre svađe sa vjerenicom pokušao da presudi sebi. Navodno svađa među njima nastala je nakon što mu je djevojka saopštila da je trudna. To je, navodno, muškarca dovelo do nervnog sloma, pa je uzeo nož i počeo da prijeti kako će se ubiti – ispričale su komšije za Kurir.

Pročitajte još

Muškarac pokušao da se ubije

Kako su navele, djevojka je sve vrijeme plakala i molila ga da prestane.

– On je preskočio prozor i visio. Međutim, poslije ubjeđivanja da to ne uradi, ušao je u stan, preprezao vene i isjekao se po stomaku – pričaju komšije.

Ispred zgrade su se okupile komšije, radnici iz obližnjih radnji, a četiri policajca držala su vazdušni jastuk koji su postavili pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

– Policija je potom ušla u zgradu i razvalila vrata stana. Tamo su zatekli krvavog muškarca, vjerenicu koja je palakala i psa koji je trčao oko njih – kaže komšija.

Komšije nezvanično pričaju i da muškarac koji je pokušao samoubistvo već neko vrijeme pije hormonsku terapiju za promjenu pola.

– Hitna pomoć ga je izvela u kolicima i bio je sav iznemogao. Njegova vjerenica je plakala dok su ga uvozili u sanitet – kažu komšije, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije