Sudbine

"Rekli su mi da sam nemoralan“ Ispovijest neplodnog muškarca kojem je djevojka trudna izazvala je lavinu komentara, a on se našao na stubu srama

Muškarac, kojem je djevojka ostala u drugom stanju, požalio se na društvenim mrežama na cjelokupnu situaciju.

muškarac i žena u kuhinji
FOTO: JESS AND GABRIEL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, dok mu je djevojka, puna sreće saopštila da je trudna, njemu je kroz glavu prošla činjenica da on ne može da ima djece, jer je nakon povrede koju je imao prije izvjesnog vremena, ostao neplodan.

– No, niko ne može sada razumjeti zašto baš i nisam uzbuđen da ću postati tata. Ono što oni, a ni moja djevojka ne znaju je da sam prije mnogo godina imao povredu koja me je učinila neplodnim – ispričao je.

Sada, dodaje, ne zna kako da postupi. Mnogi su mu uputili savijete, govoreći šta je najbolje da uradi i kako da postupi. Dok neki misle da bi trebalo da bude kreativan i da joj za Božić pokloni njegovu potvrdu o neplodnosti uz sken ultrazvuka bebe, postoje i oni koji mu savjetuju da ode na detaljan pregled kako bi se zaista ustanovilo da li je plodan ili ne.

Pročitajte još

– Provjerite za svaki slučaj, potreban je samo jedan mali test, vaš slučaj nije jedini, to se dešava – jedan je od komentara.

Mnogi ljudi mogu zatrudnijeti, iako su prije proglašeni neplodni, komentarisali su.

Jedna je žena bila ljuta na muškarca koji svojoj djevojci nije rekao za neplodnost.

– Mislim da baš i nemate morala ako to niste rekli prije ulaska u vezu s tom osobom, takve se stvari moraju reći. Možda ona želi djecu, a vi joj to ne možete omogućiti. Takve stvari treba odmah dati do znanja – zaključila je, piše Daily Star.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije