Zabava

PREVRNUO SE KOD ŠIBENIKA Majkl Džordan privatni avion od 61,5 miliona dolara "parkirao" u Crnoj Gori, jahtom se vozi po Jadranu (VIDEO)

Slavni Majkl Džordan odmara u Hrvatskoj, gdje se nalazi u društvu prijatelja na iznajmljenoj jahti “O’Pari”, čiji najam na nedjeljnom nivou košta milion evra.

PREVRNUO SE KOD ŠIBENIKA Majkl Džordan privatni avion od 61,5 miliona dolara "parkirao" u Crnoj Gori, jahtom se vozi po Jadranu (VIDEO)
FOTO: ŠIBENIK.IN/FACEBOOK/SCREENSHOT

Za mnoge najbolji košarkaš i sportista svih vremena, jahtu je unajmio od jedne grčke kompanije. Sagrađena je 2020. godine, duga 95 metara i ima šest paluba.

Na njoj je šestostruki prvak NBA lige u nedjelju stigao u Split, da bi se u ponedjeljak viđen u Šibeniku, javlja sibenik.in, uz fotografije i video kojim pokazuje kako se Džordan zabavlja na odmoru – snimljen je kako po Prukljanskom jezeru vozi džet-ski.

Tamo su ga snimili i to baš u momentu kada se prevrnuo i pao u vodu! Sve je, naravno, bilo u redu iako je za Džordana vezana urbana legenda da ne zna da pliva!

Michael Jordan na Prukljanu

Michael Jordan na Prukljanu

Posted by ŠibenikIN on Monday, August 23, 2021

Vijest da je Džordan u Hrvatskoj obišla je svijet, pa je tako španski AS objavio navodne razloge njegovog odmora u Dalmaciji.

AS tvrdi da je za sve “kriv” transfer Lea Mesija u PSŽ, jer je upravo na njemu “njegovo leteće visočanstvo” samo za nekoliko dana zaradio oko šest miliona dolara!

Džordan je, prema Forbsu, “težak” oko 1,6 milijardi dolara.

Interesantno je da je Džordanov privatni avion vrijedan 61,5 miliona dolara, koji je dizajniran posebno za njega, snimljen na aerodromu u Tivtu, odakle je planirano da Džordan poleti nakon što završi svoj odmor u Dalmaciji, prenosi Blicsport

Prihvati notifikacije