Magazin

EKSPLOZIJA POZITIVNIH DOGAĐAJA Četiri horoskopska znaka će pratiti sreća u oktobru

Oktobar samo što nije stigao, donoseći sa sobom šarenilo jesenjih boja, svježi miris lišća i obećanje sreće za određene horoskopske znakove.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Dok se priroda priprema za svoj prelazak u hladnije dane, astrolozi tvrde da će neki srećnici doživjeti pravu eksploziju pozitivnih događaja u ovom mjesecu. Otkrijmo koji su to srećni znakovi i šta im oktobar nosi!

Strijelac

Strijelčevi, oktobar će vam donijeti duboku emocionalnu harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će postati još čvršći, dok će slobodni Strijelčevi privući posebnu osobu koja će donijeti radost u njihov život. Ovo je vrijeme za otvaranje srca i izražavanje ljubavi prema voljenim osobama.

Ovan

Pročitajte još

Ovnovi, spremite se za uspješan oktobar! Planete su vam naklonjene i donose vam povoljne okolnosti za napredak na poslu. Možda ćete dobiti očekivanu povišicu ili priznanje za vaš trud. Ne oklijevajte da se istaknete i preuzmete inicijativu, jer su vaše vođstvo i energija ključni faktori za uspjeh ovog mjeseca.

Blizanci

Blizanci, očekujte da će vam oktobar donijeti uzbuđenje i neočekivane susrete. Možda ćete upoznati zanimljive ljude ili se ponovno povezati sa starim prijateljima. Ovo je vrijeme za nove avanture i otvaranje prema novim iskustvima. Putovanja i komunikacija će biti naglašeni, pa iskoristite šanse za širenje svojih horizonta, piše ATV.

Vaga

Vage, pripremite se za pozitivne promjene u finansijskom sektoru. Oktobar će vam donijeti mogućnost za rastuću dobit i poboljšanje vašeg budžeta. Ovo je odlično vrijeme za pametno upravljanje novcem i razmatranje dugoročnih investicija. Vaša diplomatija će vam pomoći da pregovarate o boljim uslovima i dogovorite unosne poslove.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije