Magazin

Nedjeljni horoskop od 17. do 23. septembra: Pogledajte šta vam astrolozi predviđaju u ovoj sedmici

Saznajte šta vam astrolozi prognoziraju za ovu nedjelju.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Lavovi će raspolagati zavidnom količinom energije i entuzijazma, dok će Rakovi imati nekih problema sa zdravljem. Djevice će pronalaziti razne načine kako da zarade više novca.

Ovan

Posao: U radnoj sredini naći ćete se u centru pažnje. Mogli biste da se žalite da ste preopterećeni i da radite više za druge nego sami za sebe, no na kraju će se vaš trud isplatiti.

Ljubav: Više ćete dobiti od partnera ako mu budete pokazivali nasmiješenu i raspoloženu stranu svoje prirode, umjesto da ga dočekujete s kritikom i namrgođenim izrazom lica. Potrudite se oko njega, razgovarajte, pokažite dobru volju. No moguće su i svađe.

Zdravlje: Imaćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete osjećati umor. Preopterećeni ste poslom i drugim obavezama, pa ne stižete da mislite na sebe. Pronađite vrijeme za sebe i aktivnosti koje vas raduju.

Najbolji dan: 21. septembar

Najlošiji dan: 17. septembar

Bik

Posao: Zvijezde će istaći vaše umjetničke i kreativne potencijale. Mogla bi da vam se pruži prigoda za javni nastup, izložbu ili promociju, što nikako ne biste smjeli da propustite. Ostvarivaćete zamišljeno.

Ljubav: Obratite pažnju na svaki detalj ili situaciju koja bi mogla da vas uznemiri. Ako dođe do zahlađenja u braku, potrudite se odmah da reagujete i s partnerom razjasnite nejasnoće. Ne dozvolite da prerastu u krupan problem koji ćete poslije teško moći da riješite.

Zdravlje: Bićete odlično raspoloženi i zabavni, pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars u Vagi vas upozorava: klonite se prevelikih fizičkih naprezanja i svega što vas izlaže stresu i gubitku energije.

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 20. septembar

Blizanci

Posao: Aktivnije ćete se uključiti u poslovna zbivanja, razgovarati o teškoćama i pronalaziti nove načine za njihovo rješavanje. Originalnim idejama podići ćete kvalitet poslovanja na viši nivo.

Ljubav: Ako već duže vremena gajite simpatije prema svom kolegi, pružiće vam se prilika da razmjenite osjećanja i produbite odnos. Biće dovoljno da vam ta osoba uputi smješak ili lijepu riječ, pa da vam uljepša dan i učini vas srećnim i zadovoljnim.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, pa vašem zdravlju ne prijete poremećaji. Osjećaćete se sjajno! Boravak na svježem zraku i redovno kretanje pomoći će vam da održite dobru formu, ali i dobro raspoloženje.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 21. septembar

Rak

Posao: Mogući su dobici preko partnerskih odnosa ili novac dobijen preko nasljeđa. Obrazovanje i poslovno usavršavanje biće važni, pa će vam rad na usavršavanju znanja višestruko isplatiti.

Ljubav: Odnos s partnerom će se poboljšati. Biće još uvijek nadmudrivanja i pametovanja ko je od vas dvoje više u pravu, no bitno smirenije ćete to primati k srcu. Samci, osoba koju ste nekad jako voljeli i niste preboljeli mogla bi opet da uđe u vaš život.

Zdravlje: Mogli biste da imate izraženijih zdravstvenih tegoba, pa obavite pretrage. Mučiće vas i psihički umor koji će prouzrokovati neriješeni međuljudski odnosi, posebno porodični. Ženski Rakovi su opterećeni kućnim poslovima.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 23. septembar

Lav

Posao: Raspolagaćete zavidnom količinom energije i entuzijazma. Unutrašnji motor tjeraće vas na aktivnost, a ambicije vam, usprkos preprekama, neće dopustiti odmor i odustajanje. Bićete ambiciozni.

Ljubav: Ponovo ćete otkriti zajednička interesovanja, romantiku i treperavu erotiku. Moguća je nova ljubav, a Venerina potpora u vašem znaku, mnogima od vas omogućiće poznanstva sa strancima, duhovnim i visokoobrazovanim osobama specifične životne filozofije.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, puni energije i dobrog raspoloženja. Stres na poslu dobro ćete podnositi, a želja za promjenama probudiće u vama pustolova. No pazite da ne pretjerujete u psihofizičkom iscrpljivanju.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 19. septembar

Djevica

Posao: Pronalazićete razne načine kako biste oplodili svoj kapital, ušteđevinu ili zaradili više novca, a rezultati će biti proporcionalni uloženom trudu. Odnosi sa šefovima i kolegama biće prijatni.

Ljubav: Ljubomora i nepovjerenje mogli bi da postanu problem u dugim vezama. Moguć je i privremeni raskid, koji će dugoročno više pogoditi suprotnu stranu i koja će brzo istrajati na pomirenju. Kvalitetna komunikacija iz problema vadi i one koji su u braku.

Zdravlje: Merkur u vašem znaku zaslužan je za vaše sjajno raspoloženje. Bićete okrenuti zdravijem načinu života, posebno ako ste već imali kakvih tegoba. Ako imate višak kilograma, ne pretjerujte s rigoroznim dijetama.

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 21. septembar

Vaga

Posao: Mnogi od vas će na trenutak zastati i zamisliti nad svojom poslovnom prošlošću. Nećete biti sasvim zadovoljni ophođenjem pretpostavljenih. Smatraćete da su vas zakinuli ili kočili prema napretku.

Ljubav: Bićete živahniji nego inače i spremni za pokret pa su putovanja i izlasci aktivnosti u kojima ćete uživati. Bračni odnosi će biti čvršćih spona, a oni u vezama planiraće zajednički život. Samcima će se nasmiješiti sreća u vidu novog poznanstva.

Zdravlje: Počećete intenzivnije da se bavite vježbanjem i svim čime možete lijepo oblikovati tijelo. No neće sve ostati na tome – vaša svijest o sopstvenom zdravlju biće velika, pa biste mogli da se priklonite vegetarijanstvu.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 23. septembar

Škorpija

Posao: Mogući su kontakti s medijima i uspješnost u javnim nastupima, pismenim i usmenim radnim zadacima, kao i spretnost u poslovima vezanim za posredovanje, prevođenje i zastupanje.

Pročitajte još

Ljubav: Ako smatrate da svom partneru možete da oprostite greške, zanemarivanje ili čak nevjeru iz prošlosti, vaša veza ima perspektivu. Više se potrudite oko voljene osobe. Mnogi samci će sresti osobu u koju će se zaljubiti i s kojom će zasnovati vezu.

Zdravlje: Mučiće vas napeti odnosi na radnom mjestu, a sve to loše će djelovati na vaše raspoloženje. Pokušajte da se nečim opuštate, možda hobijem ili laganim šetnjama. Posjetite ljekara i obavite potrebne pretrage.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 17. septembar

Strijelac

Posao: U ovoj nedjelji slobodno planirajte visoke ciljeve, uprkos zastojima koji će vas pratiti. Ne opterećujte se sumnjama koje vam nameću zajedljivci i izbjegavajte ulazak u poslove koje niste dovoljno analizirali.

Ljubav: Ako se upuštate u novu ljubavnu vezu, biće prožeta mnogim neizvjesnostima i trebaće vam mnogo smisla za ustupke kako biste je održali. U brakovima će sumnja i ljubomora potkopavati odnos, stoga budite prema partneru iskreni i otvoreni.

Zdravlje: Nećete moći da se požalite da ste lošeg zdravlja, a ako ste bolesni, brzo ćete se oporaviti. Zanimaće vas duhovne tehnike koje šire svijest i samospoznaju. Sami osmislite program vježbanja koje ćete raditi kod kuće.

Najbolji dan: 22. septembar

Najlošiji dan: 20. septembar

Jarac

Posao: Sportisti će slaviti pobjedu, umjetnici ostvariti zapažen nastup, biznismeni primiti materijalnu pomoć, vjerovatno iz inostranstva, a administrativni radnici s lakoćom svladavati birokratske zamke.

Ljubav: Jarčevi u braku biće u raskoraku između zahtjeva posla i karijere, te porodičnih obaveza, no iznaći ćete metode uspješnog snalaženja i balansiranja. Mlađi bi trebali češće da izlaze jer se u društvu ili novim poznanstvima krije potencijalna simpatija.

Zdravlje: Osjećaćete napetost i teskobu pa će vam prijati sve što može da vas opusti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite, pa vam treba i više odmora kako biste nadoknadili izgubljenu energiju. Pazite na kičmu i zglobove!

Najbolji dan: 23. septembar

Najlošiji dan: 17.septembar

Vodolija

Posao: Vaš rad će biti zapažen zbog solidnih rezultata, ali i sposobnosti da se istaknete i originalne ideje pretvorite u djela. Putovanja i kontakti sa strancima biće naglašeni i istovremeno vrlo uspješni.

Ljubav: Nesklona Venera je pokazatelj nestabilnih i prevrtljivih osjećanja, te sklonosti prema rizičnim i pomalo ekstravagantnim ljubavnim poduhvatima. Trebalo bi da pokažete mnogo dosljednosti i odgovornosti, ako ni prema kome drugom, onda prema samima sebi.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije koja vas tjera da je negdje i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne pretjerati jer ste skloni povredama i upalama.

Najbolji dan: 17. septembar

Najlošiji dan: 19. septembar

Ribe

Posao: Ako budete brzopleti, ne samo da nećete ostvariti svoje želje nego ćete se vratiti nekoliko koraka unazad. Stoga budite promišljeni, a za savjet pitajte pojedince koji imaju više radnog iskustva od vas.

Ljubav: Zračićete šarmom i duhovitošću, a suprotni pol privlačićete razigranošću, komunikacijskim vještinama i originalnim idejama. Ako želite da svoju vezu ili brak podignete na kvalitetniji nivo, neće vam manjkati ideja i romantike da to i postignete.

Zdravlje: Nedjelja je pogodna za zdravstvene zahvate, promjene u ishrani ili rekreaciju. Ne žalite vremena i truda koje ćete posvetiti sebi i svom izgledu jer će vaše ogledalo pokazati da je vrijedilo potruditi se.

Najbolji dan: 18. septembar

Najlošiji dan: 21. Septembar, prenose Novosti Magazin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije