Politika

"PROFESORICA JE ZALJUBLJENA U TEBE" Poslanik SNSD ovako KOMENTARISAO Trivićevu i Stanivukovića (VIDEO)

Poslanik SNSD u parlamentu Srpske Ilija Tamindžija danas se brutalno obrušio na poslanicu PDP Jelenu Trivić koju je u jednom momentu uvrijedio navodeći da je zaljubljena u svog partijskog kolegu Draška Stanivukovića.

"PROFESORICA JE ZALJUBLJENA U TEBE" Poslanik SNSD ovako KOMENTARISAO Trivićevu i Stanivukovića (VIDEO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Njegova profesorica je očito zaljubljena u njega – kazao je u jednom momentu Tamindžija, komentarišući odnos Stanivukovića i Trivićeve.

Na ovo je oštro reagovala Trivićeva koja je prvo opomenula potpredsjednicu parlamenta Srpske Željku Stojičić zato što nije reagovala na Tamindžijine uvrede.

– Kao žena ste trebali da me zaštitite, pa makar me najmanje na svijetu voljeli – kazala je Trivićeva.

Potom se okrenula prema Tamindžiji i kazala da mu se više nikada neće obratiti, te da će te svoje riječi morati objasniti njenom suprugu Dejanu Triviću.

– Sram da vas bude gospodine Tamindžija. Završili smo raspravu – kazala je ljutito Trivićeva.

Nakon njenog izlaganja, potpredsjednica parlamenta Željka Stojičić joj se izvinila, navodeći da u žustroj raspravi koja je trajala u sali nije čula tu Tamindžijinu rečenicu.

Foto: Herceg TV/screenshot YouTube
Foto: Herceg TV/screenshot YouTube

Reagovali su i ostali poslanici opozicije koji su osudili Tamindžijine šovinističke izjave te zatražili da mu parlament izrekne opomenu.

Poslanica PDP Gordana Vidović ukazala je da se tako nešto često dešava u skupštini te da je potrebno stati u kraj sa šovinističkim ispadima i vređanju žena.

Pročitajte još

Tamindžija je kasnije pokušao da ublaži svoj stav, navodeći da je mislio reći da je “Trivićeva zaljubljena u stavove svog partijskog kolege”.

Podsjećamo da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, sredinom jula, na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske izneo sličnu konstataciju, koja je prošla bez opomene.

– Vidim kako se držiš sa Draškom za ruke. Smatram da je to drugarstvo, ne kažem ništa drugo – naveo je tada Dodik.

Stanivuković je uzvratio: “Vi ste potpuno izgubili kompas. Moje su ruke čiste, za razliku od Vaših.”