Zabava

"PROSTO, DESI SE DA ZAPLAČEM" Slavni Nenad Jezdić iskreno o djeci i poslu

Nenad Jezdić igra glavnu ulogu u novom domaćem filmu "Vikend sa ćaletom", a kako iskreno ističe plakao je dok je čitao scenario za pomenuto ostvarenje.

"PROSTO, DESI SE DA ZAPLAČEM" Slavni Nenad Jezdić iskreno o djeci i poslu
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovenska bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram Kašiku, kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona mijenja i čini pristupačnijima okruženju – ispričao je Nenad Jezdić za magazin Gloria.

Glumac sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro djece, kojima daje primjer da kada je čovjek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspjeh na nekoliko životnih polja.

– Djeci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primjer. Jedna mudrost kaže: “Ako hoćeš da mijenjaš svet, prvo počni od sebe” – rekao je Jezdić u pomenutom intervjuu i dodao:

FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

– Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspješniji kao ljudi, kao ličnosti.

Na pitanje da li je ispunio svoje životne ciljeve, kako u glumi, tako i u privatnom poslu i životu, Nenad Jezdić je odgovorio:

– Na putu sam ispunjenja svojih poslovnih ciljeva. Imam princip da radim onako kako umijem. Moja destilerija je nastala još prije 20 godina, sa prvim zasadima voća. A to voće je posljedica želje za proizvodnjom rakije. To nije nešto čemu sam se posvetio juče, to nastaje i nastavlja da se razvija. Sada mogu da proizvedem i dvije stotine litara rakije, pod uslovom da tržište ima tu potrebu, ali ono to nema. Zato ne želim sebi da stvaram veće troškove i izdatke nego što mogu da podnesem.