Digitalna Srpska

Prvi u BiH: M:tel omogućio plaćanje parkinga u Srbiji putem m:go aplikacije

Mobilne aplikacije postale su najbolji asistenti modernog čovjeka, jer online način obavljanja bilo koje aktivnosti pruža jednostavnost i olakšava rješavanje svakodnevnih zadataka. Upravo jedna od takvih aplikacija je i m:go, koja predstavlja digitalni servis za svakodnevno upravljanje m:tel uslugama na jednostavan način.

Prvi u BiH: M:tel omogućio plaćanje parkinga u Srbiji putem m:go aplikacije
FOTO: M:TEL

m:go aplikacija nedavno je obogaćena dodatnim funkcionalnostima. Prvi u BiH, m:tel je putem ove aplikacije svojim korisnicima omogućio jednostavno plaćanje parkinga u Srbiji. Bilo da se privatno ili poslovno nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, na Zlatiboru ili u nekom drugom gradu u Srbiji, putem aplikacije, unesite registraciju svog vozila, odaberite zonu u kojoj se nalazite i jednim klikom izvršite plaćanje!  

Pored opcije plaćanja parkinga, m:go vam u samo nekoliko klikova omogućava da:

– Aktivirate dodatne gigabajte mobilnog interneta

– Dopunite „Kombinuj” ili „Dopuna“ račun

– Aktivirate neku od roming tarifnih opcija

– Izaberete dostavu računa na e-mail

– Platite račun bez odlaska u poslovnicu

– Prijavite smetnju

– Aktivirate isključen broj

– Pretražujete telefonski imenik

– Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, aplikacija vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

F.T.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije